Beste ouders

Dit jaar gaan we de inschrijvingen van het weekend wat anders aanpakken. U kunt vanaf nu uw kind inschrijven door een form in te vullen. Deze kunt u vinden in een van de volgende links. Dit automatiseert voor ons een groot deel van het werk en vermijden we het probleem van gsm nummers die niet meer kloppen. Verder kunnen we ook zo meer rekening houden met de huidige situatie van uw kind. Zodat iedereen zich goed kan thuis voelen in onze scoutsgroep op kamp en/of op weekend. De inschrijving gaat nu als volgt: -u vult dit formulier in, als laatste stap zet u de datum waarop u de overschrijving zal maken of gemaakt heeft, zodat wij ook beter onze betalingen kunnen in het oog houden(kostprijs €35). Bedankt voor uw medewerking en uw begrip! Op naar een tof weekend 😉

Het rekeningnummer is : BE97 9730 0841 1449 , het bedrag is 35euro. Vergeet ook niet de naam van uw zoon/dochter + “weekend de Pinte” in te vullen bij de mededeling!

Inschrijving Kapoenen: de Pinte Kapoenen

Inschrijving Welpen: de Pinte Welpen

Inschrijving Wolven: de Pinte Wolven

Inschrijving Jongverkenners: de Pinte Jongverkenners

Inschrijving Verkenners: de Pinte Verkenners

Inschrijving Jins: de Pinte Jins

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *