Maanduitnodiging November 2017

Dag mama’s en papa’(van de welpen en kapoenen)

Voor onze volgende activiteit op zaterdag 25 november hebben wij iets anders in petto. Deze activiteit zal een beetje anders zijn dan de normale activiteiten. Die dag trekken wij naar De Warande in Torhout (Aartrijkestraat 140 Torhout). Het is een activiteit van de jeugddienst voor alle kinderen van de jeugdbewegingen van Torhout van het eerste tot het vijfde leerjaar.
Jullie worden verwacht om 14u aan De Warande en mogen daar ook weer opgehaald worden om 17u.
Graag zouden wij willen vragen om 1 euro mee te geven aan jullie welp of kapoen. Dit is voor het tussendoortje.
Zo, hopelijk tot dan! Wij hebben er alvast veel zin in! 😊
Groetjes van de kapoenen- en welpenleiding xxx

Dag stoere jongverkenners

Nu het scoutsjaar vollop op gang is gaan we in de maand november weer 2 fantastische activiteiten doen! Omdat het winter wordt, en we misschien wat meer in het lokaal zullen moeten zitten, zullen we op 11 november het lokaal inkleden, breng dus maar allemaal maar wat posters en andere versiering mee! Dit zal doorgaan van 14:00 tot 17:00. De tweede activiteit is ook een speciale, jullie mogen elk een paar vrienden of vriendinnen meevragen, om ze eens van de scouts te laten proeven. Zo krijgen we misschien nieuwe leden, en hoe meer zielen hoe meer vreugd! Dit zal doorgaan van 14:00 tot 17:00 op 25 november.

Barry, Lotte, Arne, Robbie

Dag lieve verkennertjes (toch nog steeds beetje prinsesjes)

In november staat er jullie heel wat te wachten:

Voor de eerste activiteit vragen we vooraf wat inspanning van jullie. Wat moeten jullie doen: het is de bedoeling dat je al je vriendjes uitnodigt zodat die ook eens kunnen meedoen met zo’n spetterende activiteit. Met al jullie vriendjes bedoelen we ook ALLEMAAL! Twijfel dus niet want hoe meer zielen hoe meer vreugde.
Wat we precies zullen doen op deze activiteit blijft nog een verrassing. Wat wel geweten mag zijn, is dat het weer FANTASTISCH zal zijn.
Zoals gewoonlijk zal deze activiteit/ vriendjesdag plaats vinden van 14h tot 17h aan het lokaal op zaterdag 11 november.

Als tweede activiteit wordt er minder inspanning vooraf gevraagd, maar wel veel tijdens.
Wat de activiteit precies is zullen we jullie nog niet zeggen(alhoewel je het waarschijnlijk wel zult kunnen raden).
De activiteit gaat namelijk door van 10h tot 17h aan het lokaal again op zaterdag 25 november.
Wat breng je mee: 5 euro, fiets, gezond verstand
Wat laat je best thuis: je twee linkerhanden, lunchpakket

Hopelijk zijn jullie allen aanwezig

Groetjes jullie favoriete leiding