Maanduitnodiging Januari 2018

Beste kapoentjes nu het nieuwe jaar gestart is en de winter toch weer stilaan weer gedaan mag zijn is er natuurlijk nog altijd scouts. Voor deze maand hebben wij weer 2 schitterende activiteiten gepland. De eerste activiteit gaat door op 13 januari en deze gaat door van 18 tot 20:30 aan ons scouts lokaal dit komt doordat jullie lieve leiding examens hebben en we konden jullie natuurlijk niet vergeten daarom hebben we beslist om een film avond te voor zien. Onze tweede en even spetterend als onze eerste activiteit gaat door op 27 januari van 14-17 uur aan ons scouts lokaal.

met veel groetjes van jullie super toffe en leuke leiding: Janne, Flor, Lara en Matijs

Dag welpen

Wij willen jullie ten eerste een heel gelukkig nieuw jaar wensen! Met weer een hele boel scoutse activiteiten. Hopelijk hebben jullie genoten van de fijne feestdagen, wij alleszins wel 😊

Nu voor de maand januari staan er weer 2 leuke activiteiten voor jullie klaar.

De eerste zal doorgaan op zaterdag 6 januari aan ons lokaal van 14u tot 17u. Zorg maar dat jullie heel warm gekleed zijn, want het zal niet al te warm zijn! Zeker een jas en een muts en handschoenen zijn ook altijd handig.

De tweede activiteit op zaterdag 20 januari is ook van 14u tot 17u aan onze gele tempel in de Herderstraat. Graag zouden we weer hebben dat jullie weer warm gekleed zijn.

Zo, jullie kunnen nog even genieten van jullie vakantie en hopelijk tot op de activiteiten!

Een goeiedag jongverkenners!

Eerst en vooral een heel gelukkig nieuwjaar gewenst!

Beste ouders en jongverkenners

Graag zouden we jullie meedelen dat de activiteit van komende vrijdag wat zal wijzigen. Er is ons gevraagd of we met onze jongverkenners een steentje willen bijdragen aan de verkoopactie van Rikolto (Vredeseilanden). Aangezien we via scouting proberen om ‘deze wereld een klein beetje beter achter te laten dan we hem gevonden hebben’ gaan we hier graag op in.

De gewijzigde activiteit gaat net zoals gepland door op 12/01. Het tijdstip echter anders: van 17:00 tot 19:00. De jongverkenners worden met hun fiets verwacht op de markt van Torhout.

Als tegemoetkoming zal Rikolto trakteren met sapje voor iedere helpende hand, ook zullen de aanwezige jongverkenners hun goede daad kunnen vereeuwigen met een leuk schildje voor op hun scoutshemd.

Vredeseilanden – Rikolto ondersteunt wereldwijd boerenfamilies en hun organisaties zodat ze zich uit de armoede werken en tegelijk de toekomst van ons voedsel veilig stellen. Als je meer wil te weten komen kan je terecht op de facebook pagina van Vredeseilanden of op de officiële site

Zegt het voort, verspreidt het woord 🙂

De volgende activiteit vindt plaats op zaterdag 27 januari van 14u tot 17u aan het scoutslokaal. Hou jullie alvast klaar voor een ferme portie speelplezier.

Met vriendelijke scoutsgroeten
Barrie, Robbe, Arne & Lotte

Dag lieve verkennertjes

Eerst en vooral willen wij jullie een gelukkig nieuwjaar wensen! Wij hopen dat dit voor jullie een spetterend jaar zal worden en hopelijk ook een jaar vol zotte scoutsactiviteiten. Voor dit laatste zullen wij alvast zorgen de komende maanden!

Naast al die feestvreugde is er helaas ook een minder leuk puntje dat wij jullie moeten meedelen…
Met spijt in het hart zullen jullie je favoriete leidster voor een maand (ja een maand 😮 ) moeten missen (Ween ween ween) MAAR niet getreurd in februari ben ik er weer!!!!!!

Omdat wij weten dat jullie het niet zouden overleven om een maand de scouts te moeten missen zal jullie favoriete leider 2 spetterende activiteiten geven in januari!!!!!!!!

De eerste activiteit zal doorgaan op zaterdag 13 januari opnieuw van 14h tot 17h aan het lokaal! Wat er jullie te wachten staat blijft nog een verrassing!

De tweede activiteit is op zaterdag 27 januari ook hier weer van 14h tot 17h aan het lokaal. Ook deze activiteit blijft nog een verrassing!

Geniet nog van jullie vakantie!!!