*|MC:SUBJECT|*

Maanduitnodiging maart 2018

Kipfestijn Jins 31 maart!

Beste ouders,
Op zaterdag 31 maart organiseren wij, een heus kipfestijn tvv ons buitenlands kamp naar Polen deze zomer. Hopelijk komen jullie ons een warm hart onder de riem steken!

Hiervoor bieden wij jullie een portie kip aan met een slaatje aan groenten en een overheerlijk assortiment aan frietjes en sausjes.
Voor jong en oud, dus u kunt hier samen met uw gezin of vrienden van genieten met een drankje!

Bijkomende informatie:
Prijs?
Volwassene: €16 (aperitief, kipfestijn)
Kinderen (max. 12 jaar): € 12 (drankje, kipfestijn)

Waar?
Scouts Sint-Rembert Herderstraat 12 8820 Torhout

Wanneer?
Zaterdag 31 maart vanaf 18u30

Inschrijven?
Via mail: plyson.simon@gmail.com
Met vermelding van het aantal personen

Overschrijven doe je op BE22 9730 7188 8047 met aantal personen en reservatienaam in de vermelding!

Wij kijken er alvast naar uit!
Stevige scouts linker
Jins Scouts Sint-Rembert

Beste kapoentjes en ouders

Haal alvast jullie zwembroek en zwempak uit de kast, want op

3 maart gaan wij zwemmen! Deze activiteit gaat door in het

zwembad van Lichtervelde. Jullie ouders mogen jullie daarom 14u afzetten en om 17u terug komen ophalen. Neem ook 2 euro mee

Op 17 maart worden jullie van 14u tot 17u aan het lokaal verwacht. Voor deze activiteit worden verwacht aan het lokaal met aangepaste kledij en goede wandelschoenen.

Jullie super leiding,

Flor , Janne , Lara & Matijs

Dag liefste welpen van ons!!

We hebben goed en slecht nieuws en we gaan beginnen met het slechte nieuws; we zijn inmiddels al maart dus zijn we al over de helft van het scoutsjaar!! Maar nu het goede nieuws; er staan weer 2 leuke activiteiten op jullie te wachten staan en we kunnen al dromen over het scoutskamp van deze zomer! 😉
Onze eerste activiteit vindt plaats op zaterdag 3 maart aan het lokaal. We starten op het gewone uur, om 14u. Mama en papa mogen jullie dan uiteraard weer komen halen om 17u ook aan het scoutslokaal.
De tweede activiteit van maart gaat door op zaterdag 17 maart in Groenhove! Jullie mogen dus om 14u afgezet worden aan de parking van Groenhove en daar ook weer opgehaald worden om 17u. we zullen er vandaag een echte bloederige welpen strijd van maken! Zorg wel dat jullie warm gekleed zijn!
Hopelijk tot dan!

Kusjes van jullie leiding
Akela, Shere Khan, Bagheera, Kaa en Hathi xxx

Liefste jongverkenners

Nu de koude maanden (hopelijk) achter de rug zijn en de lente voor de deur staat kunnen we er weer eens invliegen met nieuwe activiteiten!
De eerste activiteit zal door gaan op 17 maart van 14:00 tot 17:00 aan het lokaal. Onze 2de activiteit is al een week later, 24 maart van 14:00 tot 17:00 aan het lokaal, het is komen eten, dus zou iedereen €5 moeten meedoen. Jullie worden verwacht in perfect uniform.

Lotte, Barry, Arne en Robbe

Dag verkenners

Ons weekend is nog niet achter de rug en hier zijn wij al opnieuw met een nieuwe maand vol activiteiten!!!!!!!(jeeeeej)
De eerste activiteit zou doorgaan op 10 maart, maar LET OP deze keer niet aan ons vertrouwde lokaal wel aan de mast in Torhout. 10 maart is het namelijk zo dat wij onze jaarlijkse fuif DILEMMA organiseren. Wij kunnen dit jammer genoeg niet alleen en hebben dus jullie sjortalenten nodig om de zaal volledig om te toveren in een jungle of beter gezegd: The forest of lost dreams.
Wel gaat deze activiteit zoals gewoonlijk door van 14h tot 17h.

De tweede activiteit is op 24 maart. Deze keer wel aan ons vertrouwde lokaaltje en opnieuw van 14h tot 17h. Voor deze activiteit hebben jullie niets speciaals nodig alleen jullie goed humeur en perfect uniform!

Tot dan
Groetjes jullie favo leiding