*|MC:SUBJECT|*

Maanduitnodiging april 2018

Kipfestijn Jins 31 maart!

Beste ouders,
Op zaterdag 31 maart organiseren wij, een heus kipfestijn tvv ons buitenlands kamp naar Polen deze zomer. Hopelijk komen jullie ons een warm hart onder de riem steken!

Hiervoor bieden wij jullie een portie kip aan met een slaatje aan groenten en een overheerlijk assortiment aan frietjes en sausjes.
Voor jong en oud, dus u kunt hier samen met uw gezin of vrienden van genieten met een drankje!

Bijkomende informatie:
Prijs?
Volwassene: €16 (aperitief, kipfestijn)
Kinderen (max. 12 jaar): € 12 (drankje, kipfestijn)

Waar?
Scouts Sint-Rembert Herderstraat 12 8820 Torhout

Wanneer?
Zaterdag 31 maart vanaf 18u30

Inschrijven?
Via mail: plyson.simon@gmail.com
Met vermelding van het aantal personen

Overschrijven doe je op BE22 9730 7188 8047 met aantal personen en reservatienaam in de vermelding!

Wij kijken er alvast naar uit!
Stevige scouts linker
Jins Scouts Sint-Rembert

Dag lieve kapoentjes,

Zoals jullie weten vertrekken wij vrijdag 6 april op ons legendarisch scoutsweekend naar Herentals. We verzamelen om 17h aan het station in Lichtervelde. We verwachten dat jullie allemaal verkleed zijn in een beroep. Heel veel keuze dus: politie, brandweer, kok, verpleegster, superheld, en ga zo maar door! Jullie ouders mogen jullie zondag 8 april terug ophalen aan het station van Torhout. Wat zit er in jullie valies:
-sjaaltje
-verse kleren die vuil mogen worden
-voldoende ondergoed
-extra schoenen
-slaapzak
-tandenborstel
-douchegrief
-keukenhanddoek!
Verdere info over het inschrijven vind je in de extra bijlage.

We geven jullie 2 weken om te bekomen van dit fantastisch weekend. Daarna hebben we weer een activiteit klaarstaan. Op zaterdag 21 april spreken we af aan ons vertrouwde lokaal. Van 14h tot 17h, zorg voor kleren aangepast aan het weer. Niet vergeten: na deze activiteit gaan we ons kamp voorstellen aan de ouders, vertrek dus zeker nog niet meteen naar huis

Dag lieve welpjes
April is weer eens een specialere maand en dit komt natuurlijk omdat wij weer op scoutsweekend gaan!!
Dit weekend gaat door in de paasvakantie, namelijk van 6-8 april. We gaan op weekend naar Hopper jeugdverblijf De Brink in Herentals. Omdat Herentals redelijk ver ligt, spreken wij vrijdag 6 april om 17u af aan het station van Lichtervelde. Op zondag 8 april zullen we terug zijn rond 17u aan het station van Torhout. Meer informatie over dit weekend kan je terugvinden bij de algemene informatie over het scoutsweekend. Hiervoor mogen jullie je stoerste piratenpak van onder het stof of uit de kast halen! Want hier gaan we jullie tot echte piraten omvormen, ‘SCHIP AHOJ PIRAATJES!’
Na een superleuk weekend hebben we nog een gewone activiteit voor jullie. Op zaterdag 21 april zullen wij met jullie naar de ruimte vliegen. We stijgen op aan ons lokaal om 14u en we zullen terug op planeet aarde landen om 17u. Meer zullen wij nog niet verklappen.

Lectori salutem

Zoals jullie als slimme Romeinen vast al weten gaan we in april weer op weekend! En om ons Imperium Romanum wat uit te breiden gaan we deze keer niet naar De Pinte, maar naar het verre Herentals op veroveringstocht. Het weekend gaat door 6-8 april, extra info omtrent plaats van samenkomst en exacte datum vinden jullie in de bijlage.

Na ons amusante weekendje keren we terug naar de eigen tijd om het scoutslokaal onveilig te maken. We verwachten jullie zaterdag 21 april om 14u aan onze gele kathedraal in de Herdersstraat. Jullie mogen dan weer huiswaarts keren om 17u.

Valete
Barry, Arne, Robbe en Lotte

Dag verkennertjes van ons

Nu dat jullie al verkenner zijn zouden jullie al moeten weten dat aprilmaand weekendmaand is. Ook dit jaar is dit weer zo!!!!! Vrijdag 6 april vertrekken we niet met de trein naar Oostende ook niet naar de Pinte, maar wel naar Herentals. Dit betekent ook dat dit veel verder is en dat we dus ook vroeger zullen moeten afspreken. Voor belangrijke informatie over tijdstippen en plaats etc zie de bijgevoegde brief. Niet dat de informatie die nu volgt niet belangrijk is: het thema van ons weekend is PATSER want ja het wordt echt patsergedrag dit weekend. Jullie verkleedkleren moeten jullie nog NIET aanhebben, WEL meehebben voor de zaterdagavond! Aangezien het een weekend is komen we de zondag aan, maar zoals eerder vermeld zie de brief.
! Doe warme kleren aan de vrijdagavond !
Hopelijk zijn jullie met zijn allen aanwezig op ons onvergetelijk patserweekend.

Na een weekendje is het zwarte gat ook altijd groot daarom organiseren we nog eens een activiteit in april. Deze activiteit zal doorgaan op zaterdag 21 april van 14h tot 17h aan het lokaal. Wat we zullen doen blijft zoals anders een verrassing. We verwachten jullie enkel in perfect uniform en jullie patsergedrag mogen jullie dan thuislaten.
Vele groeten