Maanduitnodiging september 2018

Liefste kapoentjes,

Heb je de scouts kriebels al te pakken? Wij wel, jullie zijn allemaal uitgenodigd op onze 1ste activiteit van het jaar. Deze gaat door aan ons scouts lokaal op zaterdag 15sept van 14u tot 17u. Deze middag zullen jullie een kennismaking hebben met wat een echte scouts doet. Wij hebben er alvast veel zin in.

De 2de activiteit van de maand gaat door op zaterdag 29 sept op domein Merkenveld te Zedelgem van 9u tot 17u. Voor deze dag hebben we jullie hulp nodig. Fernand costermans is namelijk met onze spullen en snoepzakken wegelopen. Zorg er dus zeker voor dat je verkleed bent als een echte FC DE KAMPIOEN. Zorg er ook voor dat je aangepaste kledij meehebt en 10eu voor een warme maaltijd en een 4-uurtje. Tot dan KAMPIOENEN !!!!

Groetjes jullie tofste leiding, Lara, Matti, Henrie & Karel

Afbeeldingsresultaat voor fernand fc de kampioenen

Dag allerliefste welpjes

Na een fantastisch kamp begint het nieuwe scouts jaar. Sommige verlaten de welpen, sommige blijven bij de welpen en sommige zijn nieuw bij de welpen. Ook jullie leiding is vernieuwd. We gaan er samen een super jaar van maken. Een jaar vol plezier en vriendschap. Onze eerste activiteit gaat door op 15 september van 14:00 tot 17:00 aan ons lokaal. Op deze activiteit zullen we elkaar wat beter leren kennen. En dan is het al Merkevelde weekend dit gaat door van 28/09 tot 30/09. Extra info met uren en wat je moet meenemen en de prijs van het weekend volgen nog met een mailtje. We verlangen jullie terug te zien.

Stevige linker Baloe, Bagheera, Akela en Shere Khan

Beste jongverkennertjes,

Na een geslaagd kamp en een warme zomer kan het nieuwe scouts jaar starten! In de maand september hebben we een fantastische activiteit gepland! De activiteit is op Zaterdag 15 september van 14u tot 17u aan het lokaal. Jullie hebben in die activiteit niets speciaals nodig.

Nadat we elkaar al een beetje beter leren kennen hebben gaan we al direct op scouts weekend. Het weekend is van 28 september tot 30 september maar we zullen nog een extra mail sturen over het weekend zelf voor wat jullie nodig hebben , het thema , de prijs , waar we vertrekken enz… Maar we kunnen wel al verklappen dat jullie zeker jullie fiets moet meenemen want we gaan naar daar fietsen.

Denk eraan steeds in scoutsuniform te komen naar activiteiten en ook meenemen op scouts weekends en op kamp.

Wij kijken er alvast naar uit!

Groetjes van de leiding,

Arne , Flor , Simon en Warre

Dag Verkenners

Hopelijk zijn jullie klaar voor weer een jaar vol fantastische activiteiten, want daar zullen wij voor zorgen. Lang hoef je niet te wachten, want de eerste activiteit staat al meteen gepland op 22 september.

Zaterdag 22 september om 13h tot 17h aan ons geliefde lokaaltje (dat jullie een hele tijd hebben moeten missen). Indien je het vergeten zou zijn: we verwachten jullie in perfect uniform!!
Jullie moeten met jullie fiets komen, want we gaan naar Ruddervoorde. Voor onze activiteit moeten we ons inschrijven. Daarom zouden jullie tegen woensdag 12 september moeten laten weten of jullie al dan niet aanwezig zouden zijn. Ook kost de activiteit wat geld: 4 euro. Indien je schotse kleren hebt doe die dan zeker aan 😉

Zoals jullie hopelijk wel al weten is er eind september ook ons mega fantastisch zotte weekend!!!!!
De praktische informatie vind je op de volgende pagina.
Minder praktische informatie kun je hier vinden:
Het thema van ons weekend is Barbie and Army (deze kleren hebben jullie AAN bij vertrek). Zorg er wel voor dat je nog een extra warme trui meehebt voor s avonds.
Bij je verkleedkleren maak wel dat je je scoutshemd nog steeds kunt aandoen.
Vertrek is hetzelfde als de andere takken aan het station (NIET zoals vorig jaar aan het lokaal)

Alvast vele groeten van jullie nieuwe leiding
Nicholas aka rotte alpaca , Bryan aka laxe ezel en Britt aka beste alpaca