*|MC:SUBJECT|*

Maanduitnodiging juni 2018

Liefste kapoentjes en ouders

Voor de maand Oktober hebben we weer 2 activiteiten klaarstaan, de 1ste op 13 Oktober, de 2de de 27 Oktober. Beide activiteiten gaan door aan het lokaal van 14u tot 17u.
Bij de eerste activiteit gaan de kapoentjes de magische sferen opsnuiven en al hun talenten samen bundelen om een toverdrankje te brouwen! Oefen dus alvast maar eens je spreuken en brouwkunsten

Dag lieve welpjes
Na een weekendje terug te gaan naar de oudheid, keren we terug naar het jaar 2018. Want wij hebben namelijk 2 super activiteiten in petto voor jullie. De eerste activiteit gaat door 13 oktober. Die gaat door aan het lokaal van 14uur tot 17uur. Onze tweede activiteit van de maand worden jullie ook weer verwacht aan onze gele kappel om 14u uur en mogen jullie ouders weer achter jullie komen om 17uur.
Kusjes
Bagheera,  Balou, Shere-haan, Lowie, Akela xxx

Beste Jongverkenners,
Hopelijk hebben jullie genoten van het weekend en de eerste maand scouts, de leiding heeft er alleszins zeker van genoten!
Natuurlijk hebben we een maand vol met leuke activiteiten gepland.
De eerste activiteit gaat door op Zaterdag 13 Oktober van 14u tot 17u aan het lokaal jullie hebben voor deze activiteit niets speciaals nodig. Ook voor onze 2de activiteit op 27 oktober van 14u tot 17u hebben jullie niets speciaals nodig.
Heel veel groetjes van jullie tofste leiding.
Arne, Thijs, Flor, Warre en Simon.

Hier een toffe foto van leider robbe om af te sluiten xxxx

Dag lieve verkennertjes

Eerst en vooral willen wij jullie een tof scoutsjaar wensen! Wij hopen dat dit voor jullie een spetterend jaar zal worden en we hopen dat we jullie een jaar vol zotte scoutsactiviteiten kunnen bieden. Voor dit laatste zullen wij alvast zeker zorgen de komende maanden!

Naast al dat toffe wat we gedaan hebben in merkevelde zullen we er in oktober opnieuw tegen aan gaan!!

Omdat wij weten dat jullie het niet zouden overleven om een maand de scouts te moeten missen zal jullie favoriete leider 2 spetterende activiteiten geven in oktober!!!!!!!!

De eerste activiteit zal doorgaan op zaterdag 13 oktober opnieuw van 14h tot 17h, breng alvast zeker je fiets mee!!! Wat we gaan doen houden we nog even geheim maar wees maar zeker dat je je beste speurkunsten zal moeten boven halen!

De tweede activiteit is op zaterdag 27 oktober ook hier weer van 14h tot 17h aan het lokaal. Misschien indien alles goed gaat gaan we dan boltra spelen. Maar voor het geval dit niet doorgaat hebben we een andere activiteit in petto dus hou zeker de facebook groep in de gaten voor eventuele aankondigingen!!!!!

Tot dan!
Groetjes van,
Coole jennende alpaca, Lakse ezel, en persoon die het vernoemen niet waard is