Maanduitnodiging november 2018

Op zaterdag 24 november gaan we er op uit om wc-papier te verkopen. We vragen 5 euro per pak. Dit doen we ten voordele van onze werking.

Interesse om ook wc-papier te kopen? Dan kan je simpelweg een mailtje sturen naar depoorterrobbe@hotmail.com. Gelieve duidelijk het aantal en de naam te vermelden.

Beste kapoenen en ouders,
Net zoals vorige maand hebben wij voor jullie weer twee spetterende activiteiten in november klaarstaan!

Deze eerste gaat door op zaterdag 10 november. Vandaag zullen wij een vriendjesdag houden. Vandaag mogen jullie dus allemaal een vriendje (of meerdere 😊) meenemen naar onze scouts. Misschien worden zij dan ook wel een kapoen, net zoals jullie! Onze vriendjesdag start om 14u aan ons hippe gele lokaal. Na ons super geamuseerd te hebben, mogen mama en papa jullie weer komen ophalen om 17u aan ons lokaaltje.

Wij hopen alvast dat er veel nieuwe kapoentjes zullen zijn, zodat wij nog leukere dingen kunnen doen!

De tweede activiteit vindt plaats op zaterdag 24 november, namelijk van 14u tot 17u. Vandaag gaan wij met de kapoenen zo veel mogelijk WC-papier proberen verkopen! We gaan namelijk huis aan huis rondgaan. Natuurlijk hopen we op een zo groot mogelijke opkomst van jullie!
Aan de ouders ook een warme oproep om voor een keer WC-papier bij ons te kopen 😉. (Deze opbrengst zullen wij dan tijdens het scoutsjaar gebruiken voor specialere activiteiten, eens een uitstap, …)

Wij kijken er al naar uit en tot dan!!
Groetjes van jullie trotse leiding

Karel, Lara, Matthias, Tommy en Henri

Allerliefste welpjes en ouders

In november hebben we weer 2 superleuke activiteiten klaarstaan!
Voor de eerste activiteit op zaterdag 10 november hebben wij een vriendjesdag voorzien. Deze start om 14u. Een vriendjesdag houdt in dat jullie als welp een vriendje uit de klas of van een andere hobby eens mogen meenemen naar de scouts. Dit zodat zij ook eens kunnen proeven wat de scouts precies is. Na onze vriendjesdag mogen mama of papa jullie weer komen ophalen om 17u ook aan ons superleuke lokaal.

Wij hopen natuurlijk dat wij zo veel mogelijk nieuwe welpen kunnen ontmoeten!

De tweede activiteit gaat door op 24 november. Vandaag gaan we met de scouts zo veel mogelijk toiletpapier verkopen. Hiervoor spreken we af om 14u aan ons lokaal en mogen jullie weer opgehaald worden om 17u.

We zouden graag hebben dat jullie voor beide activiteiten in perfect uniform zijn; voor de welpen is dit het scoutssjaaltje en hun scouts T-shirt. Omdat wij stilaan naar de wintermaanden toe gaan, zou het handig zijn om ook een warme trui en broek aan te hebben.

Tot dan en vele kusjes van jullie allerliefste tofste leukste magnifieke leiding….

xxx

Baghera, Baloe, Shere-Khan, Kaa, Akela

Dag Liefste jonkverkennerjes

Het was tof om zoveel van jullie aanwezig te zien op dag van de jeugdbeweging! Hopelijk hebben jullie genoten van de dag en waren jullie er na niet te moe van dat vroege opstaan 😉
We zijn al met veel, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd, daarom is onze eerste activiteit van november een vriendjesdag!! Jullie mogen zo veel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om een activiteit te komen doen aan ons lokaal. We zullen hen dan eens tonen waar de scouts om draait en ze zullen meteen verkocht zijn! Dit gaat door om 14u op zaterdag 10 november en eindigt om 17u.

Jullie weten vast wel dat we als jeugdbeweging ook geld moeten inzamelen zodat we de toffe activiteiten geven aan jullie 😀 Daarom gaan we als tweede activiteit wc-papier verkopen!  Begin dus alvast maar te oefenen voor jullie spiegel en bereid allemaal een mooie sales pitch voor! Als jongverkenners mogen jullie op verkoop pad met jullie fiets, vergeet deze dus zeker niet! De verkooptoer begint om 14u op 24 november aan ons lokaal en zal eindigen om 17u, maar de verkoop begint al vroeger, vraag alvast eens aan je mama, papa, oma’s, oppas, nonkels, tantes, buren, honden, katten, … of ze geen wc papier willen kopen! Info vinden bovenaan de maanduitnodiging.

Vele geheimzinnige groetjes

Arne, Flor, Warre, Thijs, Simon

Dag lieve verkennertjes (toch nog steeds een beetje modellen op de catwalk)

Nadat jullie sjor- en speurkunsten in oktober werden aangescherpt staat er in november jullie heel wat te wachten:

Voor de eerste activiteit vragen we vooraf wat inspanning van jullie. Wat moeten jullie doen: het is de bedoeling dat je al je vriendjes uitnodigt zodat die ook eens kunnen meedoen met zo’n spetterende activiteit. Met al jullie vriendjes bedoelen we ook ALLEMAAL! Twijfel dus niet want hoe meer zielen hoe meer vreugde. Iedereen moet toch op z’n minst 1 vriend meenemen dus vraag nu al zeker maar eens aan je vrienden/buren anders ben je alvast in het nadeel voor ons eerste spelletje 😉 Een gewaarschuwd model is er 2 waard. Wel kunnen we al zeggen dat je best een zuivelboer als vriend kan meebrengen!

Wat we precies zullen doen op deze activiteit blijft nog een verrassing. Wat wel geweten mag zijn, is dat het weer FANTASTISCH en tiptop in orde zal zijn. Met veel gecross op vlaamschen heuvels of de franschen bergen.

Zoals gewoonlijk zal deze activiteit/ vriendjesdag plaats vinden van 14h tot 17h aan het lokaal op zaterdag 10 november.

Als tweede activiteit wordt er minder inspanning vooraf gevraagd, maar wel veel tijdens.

Haal je beste salespraatjes al maar boven want we gaan wc-papier aan de wijde wereld introduceren en verkopen!

De activiteit gaat namelijk door van 14h tot 17h aan het lokaal again op zaterdag 24 november.

Wat breng je mee: fiets, gezond verstand en je maatpak om te verkopen.

Wat laat je best thuis: je twee linkerhanden

Hopelijk zijn jullie allen aanwezig

Groetjes jullie favoriete leiding

Babyblauwe jennende alpaca, lakse bordeaux ezel en zij die het vernoemen niet waard is!