Maanduitnodiging Mei

Beste kapoenen

Na ons weekend hebben wij weer 2 fantastische activiteiten gepland. De eerste activiteit gaat door op 13 mei. Op deze mooie dag verwachten we jullie van 12u tot 16u30 aan het Hopper Jeugdverblijf ter Merkenveld. Het is namelijk districtdag! Samen met alle scoutsen van ons district Houtland, gaan wij samen een mega cool spel spelen. Zorg ook zeker dat je 2 euro meeneemt en zet je beste beentje maar voor! De 2de activiteit gaat door op 27 mei. Deze activiteit gaat door aan ons lokaal van 14u tot 17u. Maak jullie borst maar nat want, de tijd van de waterspelletjes is weer begonnen!

Tot dan!

Dag kinderen van de duivel,

Onze eerste activiteit na ons schitterend weekend is op 13 mei van 12:00 tot 16:30 ik het hopperverlijf van Merkevelde. Daar doen we mee aan districtsdag om samen met andere scoutsgroepen leuke spelletjes te spelen.(Kostprijs 2euro). Jullie brengen jullie eigen lunchpakket mee. De 2de activiteit deze maand is op 27 mei dit is van 14:00 tot 17:00 aan ons vertrouwd lokaal.
Leider Baloe, Kaa, Marala, Hathi

Wolven

jipse Liefste wolfjes

Deze maand hebben we weer twee super activiteiten voor jullie.
De eerste gaat door van 12u in Merkenvelde. Het is namelijk districtsdag. Jullie Brengen Jullie eigen lunchpakket mee en twee euro. Jullie ouders kunnen jullie weer komen halen om 16u30 aan domein Merkenvelde.
Voor de tweede activiteit gaan we naar De alk in Wingene op 27mei! Jullie worden daar verwacht om 14u en jullie kunnen weer worden afgehaald om 17u. Breng zeker je zwemgerief en 4 euro mee.
Voor zij die het niet weten zijn:
Beernemstraat 23
8750 Wingene

Tot Dan!
Groetjes jullie wolven leiding
Janne, Thijs, Wouter en Philippe

Gegroet menselijke wezens die zich met trots echte jongverkenners mogen noemen,

Na ons weekend is het nog niet gedaan met de zotte activiteiten. Er volgt namelijk nog een legendarische districtsdag! 13 mei zullen we samen met de andere jongverkenners van het district een zalig spel spelen in Merkemveld. De precieze uren volgen nog, we geven deze mee van zodra we meer informatie ontvangen vanuit het district. (Kostprijs 2euro)

Intussen hebben jullie ons gezellig clubhuis dan wel al even moeten missen, maar niet getreurd! 27 mei zijn jullie welkom in het lokaal voor een activiteit. Van 14u-17u kunnen jullie hier komen vertoeven voor een amusante activiteit.

Tot dan!
Jullie prettig gestoorde leiding,
Bryan, Lotte en Barry

Dag MB’s en Bakkers

We zijn al weer de voorlaatste maand van het scoutsjaar. Het is bijna zomer en dat wil zeggen dat het mooier weer wordt! En mooier weer wilt zeggen dat we meer buitenspelen 😉. Vorige maand hebben we al lekker genoten van het mooie weer en een ijsje in de Bossneppe. Nog eens proficiat aan Simon en Henri met hun overwinning in het grote foto zoektocht spel! We hebben nog een leuk weekend in de Pinte dat op ons te wachten staat!
De eerste activiteit van mei gaat door op zaterdag 13 mei! We gaan naar de districtsdag in Merkemveld. (Kostprijs 2euro)  We spreken daar af om 12u en blijven er tot 16u30, vergeet je lunchpacket niet! Daar wacht jullie een spectaculaire opdracht samen met alle andere verkenners van het district! Daag jullie vrienden van de andere scoutsgroepen maar uit want dit wordt een legendarische namiddag! De tweede activiteit gaat door op vrijdag 26mei ’s avonds, daar jullie sjieke leiding jammer genoeg al examens hebben☹. Meer info volgt nog op onze Facebook groep dus hou die zeker in de gaten!
Met vriendelijke groentjes
Nicholas, Astrid en Matijs (bronzé in spanje)