Maanduitnodiging juni 2017

Liefste schaapjes,

Deze maand is het weer van dat SCOUTS! Yeeeeuyyyy, hebben jullie er zin in ? Wij wel !!!
We zullen dan meteen met de deur in huis vallen! De eerste activiteit van deze maand gaat door op 10 juni van 14-17 uur in onze
vertrouwde stal op de herder hoeve 😁

De tweede activiteit is op zaterdag 24 juni. We gaan namelijk een daguitstap maken naar DE ZEE! We verwachten jullie om 10u25 aan de voorkant van het station van Torhout. Om dan samen de trein te nemen naar een nog geheime bestemming! Oooeeeeh spannend!
Vergeet daarom ook zeker niet een rugzak mee te brengen met een
-lunchpakket en iets om te drinken
-zwembroek of badpak
-zonnecrème (+petje)
-6 euro
-stralend humeur

Jullie ouders kunnen jullie om 17u20 weer ophalen aan het station (dit kan later worden indien vertraging). Wij kijken er alvast naar uit en duimen voor een spetterende dag met veel zon
Tot dan!
Jullie allerliefste, allerbeste kapoenenleiding

Karolus, Florus, Berbus, Tonus & Gwendolus

Beste Welpjes
We zijn ondertussen alweer toe aan de laatste activiteiten voor het we het scoutsjaar afsluiten op kamp… Ja wij moeten net zoals jullie ook een traantje wegpinken… Maar in juni gaan we er toch nog eens volledig invliegen!!
De eerste activiteit van deze maand gaat door op vrijdagavond 9 juni aan ons vertrouwde lokaal, dit van 18u30 tot 20u30. Gewoon jezelf meebrengen is voldoende! We weten het, dit is een wat korte activiteit, maar jullie leiding heeft dan grote proefwerken op school en hierdoor ietsje minder tijd. Maar we maken dit goed op de volgende activiteit!

Want de volgende activiteit van juni is ietsje langer…
Op zaterdag 24 juni verwachten we jullie om 10u40 aan de voorkant van het station in Torhout! We gaan er eens op uit samen met jullie! De bestemming is nog geheim, maar jullie krijgen alvast een kleine tip… Hier kort nog eens opgesomd wat jullie zeker moeten meebrengen in jullie rugzak: de stralende zon en mooi weer, een lunchpakket en iets om te drinken, handdoek, zwembroek/badpak, zonnecrème en
6 euro (liefst gepast!).
We komen normaal gezien terug aan in het station van Torhout om 17u20.
Wij kijken er zeker al naar uit! Tot dan!!!
Veel groetjes van jullie leiding
Baloe, Hathi, Kaa en Marala

Wolven

Helloooo wolven,

Jullie weten het, wij weten het, het is terug die akeligste tijd van het jaar, EXAMENS!?!?! Ja, zelfs de leiders moeten deze barbaarse tijd zien te overleven dus hebben we een grote vergadering gehouden en de oplossing gevonden. Zaterdag 10 juni zult gij niet achter uw boeken gebogen zitten maar zult gij naar ons geliefd lokaaltje komen om allen te ontstressen met WaTeRsPeLlEtJeS! Van 14u tot 17u zullen we proberen te vergeten dat het examens zijn dus kleed je aangepast. Voor de trage wolven en wolvenleiders onder ons verduidelijk ik nog eens, kleren die mogen nat en vuil worden. De 2e keer dat we elkaar terug zien is 17 juni en dan zullen we een knusse BBQ houden van 18u tot 20u30, BRENG EIGEN VLEESJES MEE! Wij zorgen voor een vuurtje, lekkere groentjes & sfeer. See you there vrienden van Rembert! (en studeer in de tussentijd zeer flink voor jullie examens, veel succes iedereen xoxo)

Greeeetz van de wolventak:

Nederige sneeuwhoen, Dartele sarus, Kegeloranje fret, Guitige mungo

Yeeet zotte jongverkenners

Zie hier de laatste maanduitnodiging van het jaar… We weten het. Het is een emotioneel moment, maar niet getreurd wij hebben nog 2 spetterende activiteiten voor jullie in petto . De eerste gaat door 10 juni van 14u-17u in het lokaal, hiervoor moet je, behalve jezelf en je goede humeur, niet meebrengen. Tijdens de tweede activiteit gaan we jullie zwemtalent beproeven in de Noordzee (hadden we niet gezegd dat het spetterende activiteiten waren?). Neem allemaal jullie zwemgrief, handdoek, lunchpakket, zonnecrème en €7,80 mee. We spreken af op 24 juni om 11u 25 af aan de achterkant van het station in Torhout. Jullie ouders kunnen jullie aan de achterkant van het station komen ophalen om 17u 30.

Tot dan en veel succes met jullie examens!
Barry, Bryan en Lotte

Beste verkenners,

Het zit er bijna op.. Nog een laatste maand scouts en dan begint de vakantie. Maar niet getreurd, dat betekent dat het kamp dichterbij komt!

Onze eerst activiteit doorgaan op 17juni, dus dit wil zeggen dat we twee opeenvolgende weken activiteit hebben! We verwachten iedereen rond 19u aan het lokaal zodat jullie toch overdag kunnen leren, de act duurt tot 21u30!

Onze tweede activiteit gaat door op 24 juni. We spreken af om 10h40 aan het station van Torhout en arriveren om 17h00 terug aan datzelfde station. We vragen om geld mee te nemen voor het treinticket. Breng zeker lunch, een handdoek, zwemkleren en zonnecrème mee! Hopelijk ziet het weer er goed uit, zodat het een fantastische dag kan worden!
Laat ons er samen een laatste leuke maand van maken en de leiding wenst jullie veel succes met de examens!

Groentjes,
Matijs, Nicholas en Astrid