Maanduitnodiging oktober 2017

Liefste kapoenen

Nadat we elkaar wat beter hebben leren kennen in Merkevelde hebben we weer 2 geweldige activiteiten klaarstaan deze maand. De eerste gaat door op zaterdag 14/10. Jullie ouders mogen jullie afzetten op de parking van Groenhove bos om 14h en terug ophalen om 17h. Trek zeker kleren aan die vuil mogen worden. Onze volgende activiteit is op zaterdag 28/10. Jullie worden verwacht aan ons geliefde lokaal met jullie sjaaltje en goed humeur. Wij hebben er alvast veel zin in, jullie ook?

Groetjes van jullie favoriete leiders
Flor, Matijs, Lara & Janne

Dag liefste welpjes

Na een spetterend scoutsweekend zijn we er weer volledig klaar voor om er keihard in te vliegen! De eerste activiteit van oktober gaat door op zaterdag 14 oktober van 14u tot 17u, op de parking van Groenhove! Ja, beste welpjes, jullie hebben dat goed gelezen, in GROENHOVE!!!
De tweede activiteit van de maand gaat door op zaterdag van 14u tot 17u aan het scoutslokaal, ditmaal mogen jullie naar jaarlijkse gewoonte je beste beentje komen voorzetten om koekjes te verkopen!
Wij kijken er zeker en vast al naar uit!

Veel kusjes…
Akeela, Bagheera, Hathi, Kaa en Sheere Khan xxx

Dag stoere jongverkenners

De eerste maand van het nieuwe scouts jaar zit er al jammer en genoeg op. Maar niet getreurd! Jullie fantastische leiding heeft in de maand oktober 2 nieuwe activiteiten gepland. De eerste activiteit gaat door op 14 oktober van 14:00-17:00 aan onze gele villa. De 2de activiteit zal plaats vinden op 28 oktober van 14:00-17:00 aan het lokaal. Wij verwachten jullie met perfect uniform.

Barry, Lotte, Arne, Robbie

Dag verkennertjes
Het scoutsweekend is nog niet achter de rug en hier zijn we al met nieuwe activiteiten voor in de maand oktober.
Zoals jullie wellicht wel al weten is ons verkennerlokaal verplaatst. Een nieuw lokaal betekent een nieuwe inrichting. Tot nu toe ziet het er wat saai uit, maar daar willen wij verandering in brengen samen met jullie!
Daarom zijn we van plan om op zaterdag 14 oktober ons lokaal helemaal te restylen. Dit gaat zoals gewoonlijk door van 14h-17h. Wat heb je allemaal nodig? Natuurlijk je perfect uniform, maar er is nog iets. Om ons lokaal te restylen hebben we wat materiaal nodig. Heb jij iets thuis liggen dat je denkt wow dat zou echt zot zijn in ons verkennerlokaal, breng het gerust mee en dan geven we het een plaatsje!!
1 activiteit in een maand zou wat saai zijn en daarom plannen we er nog een tweede bij. Deze gaat op 28 oktober van 14h tot 17h. Handig voor deze activiteit is je fiets want wij gaan weer een hele middag koeken verkopen!!!! Hopelijk zien jullie het wat zitten en zorg dus maar dat je verkoperstalent meehebt.
Btw 20 oktober is het dag van de jeugdbeweging!! Trek dus je uniform aan en maak onze scouts trots!!
Vele groeten van jullie leiding