Maanduitnodiging December 2017

Kapoenen

Dag lieve kapoenen,

Jullie dachten zeker dat de sint onze scouts vergeten was? Verkeerd gedacht! Uit goede bron hebben we gehoord dat onze beste vriend samen met zijn knechten nog een laatste stop maakt aan ons lokaal voor hij weer naar Spanje vertrekt. Alle kapoenen (die braaf zijn geweest dit jaar) zijn welkom van 14h tot 17h. Als dat nog niet leuk genoeg is hebben we op 23 december een fantastisch kerstfeestje voor jullie. Hierbij hebben jullie een mooi ingepakt cadeautje ter waarde van 5euro nodig om onder onze kerstboom te leggen. Ook deze activiteit gaat door in ons gezellig lokaal van 14h tot 17h.

Groetjes van jullie favoriete leiding

Flor, Matijs, Lara & Janne

Welpen

Dag lieve welpen

Wat was het weer eens geestig in november. Wees niet getreurd, want december is een speciale maand… waaaaant Hij komt, Hij komt die lieve goede Sint. Namelijk op zaterdag 9 december komt De Goede Man Sinterklaas onze scouts nog een bezoekje brengen voor hij terug gaat naar Spanje. Vandaag zal hij kijken of jullie wel flinke welpjes zijn geweest het afgelopen jaar. 😊 Hij komt langs van 14u tot 17u in ons lokaal uiteraard.

December is dubbel feest, want op vrijdag 22 december hebben we ons super leuke kerstfeestje in ons scoutshol. Met een klein cadeautje van ongeveer 3 euro en jullie scoutsuniform zijn jullie welkom om 18u in onze heilige scoutstempel om de kerstsfeer al een beetje op te snuiven. Mama en papa mogen jullie dan jammer genoeg weer komen ophalen om 20u30. Voor deze activiteit zouden we ook graag vragen om 5 euro mee te brengen. Deze zullen we gebruiken voor ons schitterend kerstfeestje.

Het worden dus 2 activiteiten vol feest, feest en nog eens feest!!! Wij hebben er al heel veel zin in, jullie toch ook? 😊

 

Kusjes van de beste leiding van ’t land

Bagheera, Shere Khan, Kaa, Akela en Hathi xxx

Jongverkenners

Yeet lieve jongverkenners!

We zijn al december en dat betekent: kou, regen (misschien sneeuw), warme chocomelk voor de haard en EXAMENS! Daarom voorziet jullie lieve leiding op vrijdag 8 december een winterbbq om even helemaal te ontspannen. Breng allemaal jullie vleesjes en beste humeur mee. Wij zorgen voor de rest! We verwachten jullie om 19u. 21u 30 zijn onze magen weer gevuld en kunnen jullie naar huis wederkeren.

 

Na deze lastige periode breken gelukkig aangenamer dagen aan, ook wel gekend als “de feestdagen”. De dag na de winterzonnewende verwelkomen wij jullie in ons warm en gezellig lokaal voor een gezellige activiteit. Deze staat volledig in het thema van Kerstmis. We vertellen jullie nog niet veel, maar jullie zijn deze activiteit allemaal SECRET SANTA. Dat betekent dat jullie allemaal een cadeautje fabriceren / knutselen / koken /… voor een andere jongverkenner. Deze persoon is niet gekend en zijn naam krijg je maar te horen op de activiteit. Let er wel op, het budget voor dit cadeau is maximum €5! We verwachten jullie zaterdag 22 december van 14u tot 17u.

 

Vele groetjes en heel veel succes met de examens

Robbe, Arne, Barry en Lotte

 

 

Verkenners

Hela verkenners!!

Hier zijn we weer. December staat voor de deur en we weten allemaal wat er dan zal gebeuren: De sint komt dus krijgen jullie cadeautjes, het is kerst dus weeral cadeautjes.

Daarom willen wij graag als leiding jullie ook een cadeau geven…

 

SPANNEND

 

Het is…

Weer een maand vol met bere zotte activiteiten!!!!!! (Het is graag gedaan)

De eerste activiteit zal doorgaan op zaterdag 2 december van 14h tot 17h aan ons lokaaltje. Voor deze activiteit hebben jullie niets speciaals nodig alleen een beetje verstand en een beetje handigheid (indien mogelijk)

Oke niet dat we de sfeer willen verpesten, maar naast al die cadeautjes in december is er nog iets… Ja het is niet leuk, maar jullie moeten er doorheen→ EXAMENS *ween ween*
Wij als leiding vinden dat onze studentjes ook wat ontspanning kunnen gebruiken tijdens die donkere dagen. Daarom organiseren wij nog een winterbbq voor jullie hersentjes het nodige voedsel te geven.
Deze gaat door op zaterdagavond 23december van 18h tot 20h30 aan ons lokaal again.
Wel brengen jullie je eigen vlees(jes) mee

Tot dan
Bryan en Britt

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *