*|MC:SUBJECT|*


Maanduitnodiging februari 2018

Kapoenen

Beste kapoentjes en ouders

We hopen dat jullie een deugddoende vakantie hebben gehad en het jaar goed begonnen zijn.

Voor de maand februari staan er 2 activiteiten op de planning. Voor de eerste activiteit vertrouwen we op jullie speurtalent, we hebben namelijk te kampen met slechteriken en jullie moeten ons helpen hen te vangen! Deze speurtocht gaat door op zaterdag 03/02 in het lokaal van 14u t.e.m. 17u. De tweede activiteit wordt een sportieve dag. Jullie zijn namelijk allemaal geselecteerd voor de Olympische Kapoenen spelen! Wij verwachtten jullie dan ook fris en monter aan ons lokaal op zaterdag 17/02 van 14u t.e.m. 17u.

We hopen jullie dan allemaal terug te zien, tot dan!

Met vriendelijke groeten van jullie kapoenenleiding

Janne, Flor, Mathijs en Lara

Welpen

Beste welpjes
 
Na de koude en natte maand januari wordt het in februari hopelijk een beetje beter weer voor onze twee volgende activiteiten!

Op zaterdag 3 februari worden jullie van 14u tot 17u verwacht aan ons lokaal. Naast warme kledij kan het ook handig zijn om iets van politiekledij aan te doen, misschien kan dit nog handig blijken!
 
2 weken later verwachten we jullie opnieuw aan het lokaal, op zaterdag 17 februari van 14u tot 17u. Hierbij is het belangrijk dat de meisjes prinsessenkleren meebrengen en dat de jongens allemaal hun fiets meebrengen!
 
Wij kijken er alvast naar uit, tot dan!
 
Kusjes van jullie welpenleiding
 
Akela, Bagheera, Hathi, Kaa en Shere Khan

Jongverkenners

Beste jongverkenners

Nu dat de feestdagen en de examens van de leiding nu officieel gedaan zijn kunnen we er weer invliegen in februari. De eerste activiteit zal door gaan op 10 februari van 14:00 tot 17:00 aan het lokaal. Zorg ervoor dat jullie met de FIETS zijn en dat jullie kleren aanhebben die VUIL mogen worden. Onze 2de activiteit zal doorgaan op 24 februari van 14:00 tot 17:00 aan het scouts lokaal. Jullie worden verwacht in perfect uniform.

Groetjes
Lotte, Barry, Arne en Robbe

Verkenners

Dag verkennertjes
 
Hier zijn we weer met een nieuwe maand. Het is een zeer speciale maand, want wij gaan op winterweekend!!!!!!!!!!!!
Voor we effectief vertrekken willen we graag nog een activiteit houden op jullie klaar te stomen op dit fantastische weekend.
Deze zal doorgaan op 10 februari van 14h tot 17h aan ons lokaal. Jullie hebben normaal niets speciaals nodig behalve jullie perfecte uniform natuurlijk!
 
Dan eindelijk het langverwachte winterweekend!
Dit zal doorgaan van vrijdag 23 februari om 19h en dit zal jammer genoeg al eindigen op zondag 25 februari om 17h.
Waar we jullie verwachten laten wij nog weten via een extra brief met alle benodigdheden voor dit super fantastische vetcoole weekend! Hopelijk zijn jullie allen aanwezig, want het wordt een weekend om nog te vergeten.
Ook een thema zal eind januari gecommuniceerd worden zodat jullie weer even goed jullie best kunnen doen zoals het weekend van Merkenvelde!

Veel groeten van jullie leiding
Bryan en BrittLeave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *