Liefste kapoentjes

December wordt weer een superleuke maand!

Hopelijk zijn jullie dit jaar weer HEEL flink geweest, want ja ja, de Sint is in het land! En net zoals elk jaar hebben wij ons best gedaan om ervoor te zorgen dat de lieve Sint kan langskomen bij ons aan het lokaal op 8 december, van 14 tot 17u. Nu is het zo dat enkel de flinke kindjes beloond worden, en Zwarte Piet zal zijn zak mee hebben! Dus wees maar nog eens extra flink, want anders vlieg je in de zak van Sinterklaas! Natuurlijk kan je altijd proberen de Sint te bedanken met een mooie tekening, en wie weet krijg je dan wel iets extra!

Als de sint eenmaal weer vertrokken is met zijn stoomboot, hebben jullie alweer iets nieuws om naar uit te kijken! Namelijk de gezellige familiemomentjes met Kerstmis. Hopelijk genieten we dit jaar van een witte kerst, zodat we mooie kerstmannen kunnen maken! Wie weet wel op de volgende activiteit op 22 december, zoals gewoonlijk van 14 tot 17u! Zorg maar zeker dat je warm gekleed bent, zodat we wie weet, sneeuwballengevecht kunnen spelen aan ons vertrouwde lokaaltje!

We hopen dat jullie op beide activiteiten talrijk aanwezig zullen zijn!!

Vele groetjes en tot dan!
Jullie leiding
Matthias, Karel, Lara, Tommy en Henri

Liefste welpen

Hier zijn we met de laatste maanduitnodiging van 2018. Onze eerste activiteit gaat door op zaterdag 8/12 van 14:00 tot 17:00. We hebben die dag speciaal bezoek vanuit Spanje. Jullie weten vast wel over wie we het hebben. Neem allemaal jullie ingekleurde tekeningen mee, anders kan het zijn dat deze persoon je meeneemt naar Spanje. Hopelijk zijn jullie braaf geweest, want het schijnt dat deze meneer niet zo graag stoute kindjes heeft!

Jammer genoeg  loopt 2018 ten einde, maar we hebben nog 1 activiteit om ons jaar mee af te sluiten! Deze gaat door op zaterdag 22/12 van 18:30 tot 21:00. Het is een avond activiteit omdat een deel van jullie leiding hard zal moeten studeren deze periode. Wij kijken er alvast naar uit. We zien er ook naar uit om in 2019 verder te gaan met onze spetterende activiteiten!

Kusjes

Kaa, Akela, Bagheer, Shere Khan en Baloe xxx

Liefste jonkverkenners en jonkverkensters,

Na alweer een spetterende maand vol massas coole activiteiten ‘zoals de wc-papier verkoop’ zijn we er alweer met een nieuwe maand! (duuuh, hoe cool zijn wij niet!) De eerste activiteit gaat door op 8 december van 14u-17u zoals gewoonlijk aan het lokaal. Het is op 8 december, 2 dagen na 6 december dus voor de zeer slimme onder jullie kunnen al raden wat het zal worden! Maar helaas kennen we jullie al dus we zullen het voor jullie moeten uitspellen :/. MsS HeEfT SiNtErReMbErTkLaAs iEtS AcHtErGeLaTeN (voor de leiding en flinke kinderen natuurlijk).

De 2e activiteit gaat door de 22e  van 18u- 20u30 en wordt een rustig winterBBQ’tje want voor het merendeel van jullie leiding is december niet de maand van feestdagen en vakantie maar vooral om te blokken en te sterven en nog meer te blokken #sorrynotsorry. Voor de BBQ neem je je EIGEN VLEESJES mee, wij zorgen voor de lekkere gezonde groentjes enzo.

Tot aan onze gele kathedraal!

Onstuimige Spitsvogel, Amberbruine imiterende papegaai, Guitige zebramangoeste, Greitende Agame, Smurfblauwe borrelende smelleken

Beste verkennertjes,

Het is weer zover, voor de eerste activiteit in december zal de sint jullie eens op de schoot nemen om te zien of jullie wel braaf zijn geweest dit jaar. We mogen hem, net als jullie, verwachten op 8 december van 2 tot 5 aan onze gele kathedraal. We verwachten van elke verkenner een mooie, ingekleurde tekening, anders mogen jullie met de boot mee naar Spanje! Wij, als leiding zullen het goeie voorbeeld tonen en zullen zeker ook elk een tekening meehebben!

Voor degene die niet met de boot mee naar Spanje zijn genomen hebben we in december ook nog een tweede activiteit, namelijk een winter BBQ, omdat jullie leiding examens heeft zal deze doorgaan in de avond. Deze zal doorgaan op 21 december van 18u tot 20:30. Wat hebben jullie daarvoor  nodig? Niet veel, enkel jullie eigen vleesjes, je boeken mag je thuislaten voor een uurtje of 2-3 (tenzij je die ook al in het vuur wil gooien 😉)! Tot dan!

Greets, lakse ezel , rotte alpaca en tintelende alpaca

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *