Maanduitnodiging maart 2019

Kapoenen

Liefste kapoentjes

Het nieuwe jaar is alweer volop van start en zowel de maand maart als de lente lachen ons toe! Eindelijk weer een beetje warmer weer en nog eens goed genieten van de zon.


Voor de eerste activiteit willen we eens zien wie van de kapoentjes de stoerste, snelste en dapperste is… want we gaan jullie laten strijden tegen elkaar in team! Zorg er maar zeker voor dat je goed uitgerust bent voor deze activiteit, zodat je extra veel kan lopen en ravotten. Er wordt vaak gelachen met de kleine kapoen, maar nu krijgen we de kans om te tonen hoe stoer jullie wel niet zijn!
Hopelijk zullen we de zon ook zien op beide activiteiten, zodat we met veel plezier buiten kunnen spelen!

Kom dus zeker met z’n allen naar het lokaal op 16 maart om 14u (liefst kleren die een beetje vuil mogen worden). ’s Avonds om 17u kan jullie hopelijk uitgeputte en voldane kapoen worden opgehaald aan het lokaal. Wij zijn er alvast gerust in dat de kapoenen dat uitstekend zullen doen.

Maar dat was nog maar de eerste activiteit van de maand. Natuurlijk is er nog een tweede! En dit op 30 maart. Dan zullen we niet de fysieke, maar de mentale kracht van de kapoenen gaan uittesten. We zullen namelijk levensechte STRATEGO spelen! Eens zien hoe goed onze kapoenen zijn in het zoeken van een vlag, en of ze daarbij alle obstakels kunnen ontwijken! Deze strategische namiddag gaat net zoals de vorige activiteit door aan het lokaal van 14u tot 17u. We verwachten een massale opkomst zodat de spellen extra tof worden! Hoe meer zielen hoe meer vreugd zeggen ze dan!

Hele vriendelijke groetjes van jullie leiding

Tommy, Matthias, Henri en Lara

En alvast tot dan!!

Welpen

Dag lieve welpjes

Na het koude februari komt hopelijk een veel warmere maart met natuurlijk 2 leuke buitenactiviteiten. De eerste activiteit gaat door op 16maart waarbij jullie om 14u aan het oude stadhuis van Torhout word verwacht. En waar jullie ouders je weer mogen komen halen om 17u. Kunnen jullie al raden welke activiteit het wordt?

Bij de tweede activiteit op 23 maart blijven we wat dichter bij ons knusse lokaaltje dus willen we jullie om 14u terug verwelkomen en om 17u gaan we jullie dan weer uitzwaaien, wat we die dag gaan doen is natuurlijk een geheimpje maar wat we jullie wel al kunnen verklappen is dat het super leuke namiddag wordt.

Veel liefde en kusjes
Bagheera, Sheere Khan, Kaa, Balou, Akela


Jongverkenners

Beste Jonkverkenners!

Nu iedereen vanzelfsprekend super goed kan sjorren is het weer tijd voor een maand met leuke activiteiten! De eerste activiteit van maart zal op de 16de plaats vinden aan ons lokaal. Zoals sommigen onder jullie wel weten is leider Thijs op erasmus vertrokken, daarom is er een volledig spel rond z’n vertrekken. Jullie worden om 14:00 uur aan het lokaal verwacht en mogen om 17:00 terug naar huis.

De volgende activiteit is 30 maart, en voor deze gaan we op verplaatsing. We spreken om 14:00 uur af op de parking van Groenhove, en neem zeker kleren mee die vuil mogen worden! Jullie zouden héééééééél misschien vuil kunnen worden… 17:00 mogen jullie dan terug naar huis om jullie goed te wassen.

Groetjes van de beste leiding ter wereld,

Arne, Flor, Simon, Thijs, Warre en de slets van Simon die hij teruggevonden heeft.

Verkenners

Deze maand krijgen jullie een persoonlijke mail van jullie leiding, deze komt er zo snel mogelijk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *