Kapoenen

Schatjes van patatjes

Hier zijn we weer met een nieuwe maanduitnodiging. In de maand april staat er 1 activiteit voor jullie klaar, EN… het weekend in DE PINTE!!

De eerste activiteit gaat door op 6 april, van 2 tot 5, aan het lokaal, maar niet alleen daar… we gaan namelijk een REIS ROND DE WERELD doen! Ja ja, Tokyo, de VS, Australië, Italië… niets is nog veilig. Samen met de kapoentjes zullen we de wereld op zijn kop zetten en elke plaats exploreren! Een boottochtje in Venetië, de Eifeltoren op of eens een bezoekje brengen aan de BIG BEN. Ja ja, het zit er allemaal in! Bereid je dus maar al voor en snuif een beetje cultuur op, want je kennis zal je nodig hebben. Hoe meer je weet, hoe verder je zal geraken. HASTA LUEGO!!

 

NU het weekend. Dit gaat door van 19 tot 21 april, het paasweekend dus. Maar niet getreurd, want de Paashaas zal ons zeker niet vergeten! En wat is er nu leuker dan een weekendje weg met al je vrienden en vriendinnetjes?! Een massale opkomst van cowboys en indianen wordt dus verwacht, waaannnttt… het thema voor het weekend is HET WILDE WESTEN!! We gaan eens de ruige cultuur opsnuiven van vroeger en zien hoe de cowboys echt leefden. De strijd tussen de cowboys en de indianen zullen we ook vanop de eerste rij meemaken. DUS JA, waarom zou je niet mee gaan?
Geen enkele reden dus 😉
Natuurlijk zullen jullie nog wat meer info willen over het weekend, maar deze zal jullie zo snel mogelijk via mail worden doorgestuurd.

Maar bij deze kan je dus al beginnen met een outfit te zoeken!

Tot ziens en dikke kus van je leiding

Matthias, Henri, Tommy en Lara

Welpen

Liefste welpjes,

 

Na het super deluxe levensechte ganzenbord is het weer tijd voor een nieuwe maand met het weekend dat we samen met de andere takken naar de Pinte gaan!!!! Maar hiervoor is er nog 1 activiteit die doorgaat aan ons vertrouwde lokaal, op 6 april, van 14-17 uur hiervoor heb je niets speciaals nodig. Hierna hebben we ons weekend waar we als echte cowboys en indianen gaan leven voor 1 weekend. Dit weekend gaat door van de vrijdag 19 april tot zondag 21 april. De praktische informatie wordt nog via een aparte mail doorgestuurd naar jullie!!

Tot dan en veel kusjes

Van jullie aller tofste, liefste, schattigste leiding

Baloe, Kaa, Shere Khaan, Bagheera

 

Jongverkenners

Beste jonkverkennertjes

De maand april is wel een heel speciale maand. Deze maand gaan we strijden voor de titel de beste jeugdbeweging van Torhout. Dit doen we op de befaamde BATTLE-DAY!!! Deze dag gaat door in de Warande van 14-17 uur op 27 april. Hopelijk zijn jullie hier voor allemaal aanwezig dat we kunnen tonen wie de sterkste jeugdbeweging is!

Daarnaast hebben we Nog iets heel speciaals gepland deze maand, we gaan op weekend! Jaaa dat heb je goed gelezen WEEKEND!!! En naar de Pinte dan nog. Dit fameuze de Pinte weekend gaat door in het weekend van 19-21 april. Meer info omtrent het weekend volgt later nog.

Vele groetjes van jullie O zo geliefde leiding

Billy, Arne, Flor, Simon en Thijs?

XOXO

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *