Kapoentjes

Beste kapoentjes

Het is weer zover, het einde van het scoutsjaar is in zicht. En daarmee ook ons langverwachte kamp!
Maar eerst gaan we nog eens genieten van DRIE, ja je hoort het goed, niet twee maar DRIE spetterende activiteiten.

Onze eerste activiteit gaat door op 1 juni aan ons geliefde lokaal van 14u tot 17u. Bereidt jullie maar goed voor, want we gaan op speurtocht. Er is namelijk een moord gebeurd, en de politie heeft aan ons gevraagd om een handje te helpen. Dit is natuurlijk geen probleem voor de dapperste kapoenen van de Scouts. Een kleine tip kunnen we jullie wel al geven, de moordenaar is iemand uit de scouts :0. Ramp o ramp! Het is nu aan jullie om ervoor te zorgen dat wij weer veilig zijn en de dader achter de tralies belandt!

Voor onze tweede activiteit hopen we op goed weer (nu ja, dat doen we eigenlijk altijd), zodat we kunnen genieten van het zonnetje en een plaatselijke regenbui 😉. We zullen namelijk diverse water/verfspelletjes spelen! Zorg dus zeker voor kledij die vuil mag worden of weg mag, want proper zal het niet blijven.
Twijfel ook zeker niet om je eigen waterpistooltje mee te nemen, moest je dit hebben. Zo ben je helemaal uitgerust voor een zalige dag!
Moest het weer toch niet meezitten, wat heel jammer zou zijn, zal het gewoon verf worden. Maar dus nog steeds vuil worden 😉. (sorry aan de mama’s en papa’s)

Jullie worden voor deze kleurrijke activiteit aan ons lokaal verwacht van 14u tot 17u op 15 juni.

Onze allerlaatste activiteit voor het kamp is weer onze traditionele dag aan het strand! We gaan allemaal samen een bezoekje brengen aan de zee en prachtige zandkastelen bouwen. We zullen eens iedereen laten zien wat voor een bouwtalenten wij zijn en een zandkastelenwedstrijd houden. Neem dus zeker jullie schop en emmer mee!
Deze supertoffe en hopelijk zonnige dag gaat door op 29 juni, jullie worden om 10u20 aan het station in Torhout verwacht en kunnen ’s avonds om 17u20 jullie kapoen terug ophalen (ook station Torhout). Daarnaast laat ik jullie ook al weten dat je zwemkledij, een lunchpakket + drankje en zonnecrème moet meenemen, en jullie bouwmateriaal natuurlijk.

En dan wordt het aftellen tot ons grote kamp! Wij zien het alleszins al helemaal zitten 😊

PS: de Scouts barbecue valt op 30 juni, zet dit maar alvast in jullie agenda! Verdere info wordt doorgegeven in de maand juni.

Tot dan en vriendelijke groeten van de jullie trotse kapoenenleiding
Tommy, Lara, Matthias en Henri

Welpen

Dag allerliefste welpjes,

Hopelijk hebben jullie al een beetje genoten van het mooie weer. De leiding heeft er alleszins wel al van genoten. Nu tijd om er samen van te genieten. We zullen het super toffe scoutsjaar, afsluiten met nog 3 spetterende activiteiten voor jullie.

De eerste activiteit zal doorgaan op zaterdag 1 juni, zoals gewoonlijk starten wij om 14u, en mogen jullie mama en papa jullie om 17u weer komen ophalen aan ons geliefde lokaaltje. Wat jullie precies zullen doen dat blijft natuurlijk nog een raadsel.

Op vrijdag 14 juni, gaat onze tweede activiteit door. Deze keer zullen we een toffe avondacticiteit voorzien voor jullie. Deze zal doorgaan van 18u tot 21u30, opnieuw aan het mooiste lokaal van omstreken.

Dan, de allerlaatste activiteit van het jaar, zullen we zeker niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Want dan hebben we namelijk een super toffe zeeactiviteit voorzien op 29/06. Neem dus allemaal zeker jullie zwembroek en badpak of bikini mee, want als het mooi weer is,  zullen we natuurlijk ook eens in de zee springen! Verdere info voor deze activiteit volgt nog in een mail.

Vele kusjes van jullie allerliefste tofste leukste magnifieke leiding….

Xxx

Jongverkenners

Beste Jonkverkenners!

Na het supertoffe 24-uren spel (wel wat jammer van de tent die plots door de wind inzakte…) en de zeer succesvolle snoepen verkoop is staat er een nieuwe maand te wachten met toffe activiteiten!

Op 8 juni spreken we af van 14:00 tot en met 17:00 op de parking van Groenhove, waar er een zeer leuke activiteit gepland is! Er is niets speciaals nodig, behalve je volle 100% enthousiasme dus maak maar dat je deze zeker meehebt 😉.

Omdat de examenperiode steeds dichterbij komt zal de volgende keer dat wij mekaar dan terug zullen zien op 29ste  zijn van juni. Deze activiteit is een speciale, we gaan samen naar de zee! Neem dus allemaal jullie zwemgerief en schoppen mee en we spreken af om 10u20 aan de voorkant van het station, we zijn terug rond 17u20.

Groetjes van de beste leiding ter wereld,

Arne, Flor, Simon, Thijs en Warre

Verkenners

Lieve lieve verkennertjes

(De eerste zin op de laatste maanduitnodiging van het jaar… ween ween ween)

 

Inderdaad we zijn al juni en dat betekent dus meteen de laatste maand vol activiteiten, maar daarom niet de minst leuke!!! NENE we gaan weer machtige dingen doen zoals altijd!

Meer slecht nieuws in juni? Jabeja tzijn examens (opnieuw ween ween (Britt weent heel hard mee met jullie)).

MAAR daar hebben wij natuurlijk een oplossing voor om die harde periode net ietsje minder hard te maken!!!! Namelijk 3 activiteiten oa BBQ natuurlijk met wat zomerse mocktails erbij!

 

Goed die eerste activiteit zal doorgaan op zaterdag 1 juni van 14h tot 17h aan het lokaaltje!

Hier heb je niet echt iets speciaals nodig behalve je fietsje en je perfect uniform natuurlijk!!!

Dan tweede activiteit onze fantastische bbq!!!! Waar dat Bryan weer een veel te groot stuk vlees voor zal meehebben (ogen groter dan het mondje).

Maar goed deze activiteit zal doorgaan op zaterdag 15 juni van 18h30 tot 21h aan ons geliefde lokaaltje opnieuw! Wat breng je hier dus voor mee: een vleesje natuurlijk en heel veel honger.

Wat laat je thuis: je boeken!!!!

Dan is nu het moment aangebroken om te beginnen wenen. Aankondiging van de laatste activiteit jaja. Ook hier zou het maar saai zijn een activiteit van 14h tot 17h aan het lokaal blablabla. Nene we gaan naar de zeeeee!!! Joepie!!! Een hele dag!!!

Oke concreet spreken we af om om 10h20 aan het station van Torhout (voorkant!) en jullie komen terug aan daar om 17h20.

Wat heb je nodig: zwemgerief, handdoeken, lunchpakket, zonnecreme!!!, 6 euro en goed humeur.

Verkennerleiding out

Bryan, Nicholas en Britt

p.s. je hoeft niet te veel te wenen, want we hebben nog kamp!!!!!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *