Maanduitnodiging januari 2017

MAANDUITNODIGINGEN JANUARI 2017
Dit is de maanduitnodiging voor de maand JANUARI. Maanduitnodigingen staan ook op onze site: http://sintrembert.apphb.com/.
Beste ouders en leden

Allereerst willen we ons, in naam van het volledige leidingsteam, excuseren tegenover jullie. Miscommunicatie kan voorkomen, maar dan heb je ook de druppel die de emmer doet overlopen.
Een afwezige leidingsploeg, een foutgelopen filmactiviteit, een vuil lokaal, al deze elementen zorgen voor heel wat onzekerheden aan jullie kant. Maar nu is het een nieuw jaar en zullen we zeker en vast ons beste beentje voor zetten om al deze foutgelopen elementen te doen verdwijnen. Vanaf nu is er enkel positiviteit, een propere en gezonde omgeving en vooral: spetternde activiteiten.
Wij beginnen dit nieuwe jaar met een schone lei. Dus eerst en vooral: EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!

Beste kapoentjes

Hopelijk kennen jullie Sjakie en de chocoladefabriek? Want ja hoor, Sjakie heeft onze hulp nodig deze maand. We gaan twee spetterende activiteiten tegemoet samen met die rare, kleine Oempa Loempa’s. En euh… hopelijk heeft Willy Wonka nog zo’n lekkere chocoladereep voor ons over, of moeten wij deze eerst verdienen? Jullie kunnen dit zelf komen ondervinden op zaterdag 7januari en zaterdag 21 januari, telkens van 14u tot 17u aan ons lokaal.

Met veel groetjes en heel veel sorry’s
Karel, Berbe, Gwen, Flor, Toon

Liefste welpen

Zijn jullie klaar om dit jaar weer veel te ravotten? Ja? Kom dan zeker naar onze toffe activiteiten deze maand.
Onze eerste activiteit gaat door op zaterdag 7 januari van 14u tot 17u aan het lokaal.
De tweede activiteit gaat ook door aan het lokaal van 14u tot 17u, op zaterdag 21 januari.

Baloe, Hathi, Marala en Kaa
Liefste wolven

Ook wij starten dit jaar met een paar spetterende activiteiten. En om jullie toch een mooi nieuwjaarscadeautje te geven, zijn dit niet 2 maar 3 activiteiten!!
• Voor onze eerste activiteit zoeken we de warme oorden van ons lokaal op. We geven namelijk op 7 januari een bruisend nieuwjaarsfeestje. Brengen jullie allemaal een cadeautje ter waarde van ongeveer 5 euro mee? Liefst onherkenbaar verpakt. En euh … stil zijn hé … dit is een verrassing voor iemand anders 😉 We starten om 14u00 en feesten verder tot in de vroege uurtjes, namelijk 17 uur.
• We zien elkaar terug op 14 januari. Voor deze activiteit heb je best warme kledij aan. Jullie worden om 13u30 verwacht aan het lokaal met jullie fiets. De activiteit stopt om 16u30 weer aan het lokaal.
• De (jammergenoeg) laatste activiteit van de maand (gelukkig komen er nog) is op 28 januari. Jullie worden opnieuw aan het lokaal verwacht van 14u tot 17u. Ook dan is het aangeraden om warme kledij aan te trekken die vuil mag worden.

Greetz jullie leiding
Janne, Thijs, Philippe en Wouter

Hey allercoolste Jongverkenners

Nu onze lastige examens gedaan zijn en we ons buikje volaten tijdens de feestdagen, is het tijd om er een lap op te geven. Ja hoor, ook dit jaar staat boordevol met nieuwe scoutsactiviteiten.
We wachten niet te lang op onze eerste activiteit, deze gaat door op 7 januari. We verwelkomen jullie graag van 14u tot 17u aan het lokaal.
Ook op 21 januari worden jullie van 14u tot 17u verwacht aan ons vertrouwde scoutslokaal.

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen en tot dan!

Lieve groetjes, jullie leiding
Bryan, Henrie en Lotte

Beste Verkenners

In december hebben jullie allemaal jullie rapport gekregen, maar wij vragen ons nu af wie de primus is van onze verkennerklas. Olga en Eva zijn het niet, maar wie is onze favoriet ?

Op vrijdag 20 januari van 19u30 tot 21u30 gaan we de wereld van de scouts uitdiepen, maar er volgen ook nog andere onderwerpen dus blok jullie quizboekjes, handboeken en atlassen maar uit het hoofd.

AC/DC & Jani Kazaltzis zal je zeker nog tegenkomen.

Groetjes jullie hardblokkende leiding
Astrid , Nicholas & Matijs